Γιατί να μας επιλέξετε Εκτύπωση

Γιατί να προτιμήσετε την A&D Productions; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους, τόσα χρόνια τώρα είμαστε η Νο1 επιλογή για την φιλοξενία του site σας, την κατοχύρωση του domain name σας σε .GR, ώς εγκεκριμένος καταχωρητής από την Ε.Ε.Τ.Τ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) με αρ. αδείας : 18315/14-07-04 καθώς και .EU, .com, .net και άλλα πολλά, αλλά και τη δημιουργία και υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

A&D Productions, αυτό που οι άλλοι providers θα ήθελαν να είναι!

Σχέση κόστους - ποιότητας υπηρεσιών Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες σε σχέση με τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε! Κατοχυρώστε γρήγορα και on-line το domain name σας από 22€/έτος, 6€ φιλοξενήστε το στο Basic hosting πακέτο κι αποκτήστε e-mail!

Το Ταχύτερο και πιό Αξιόπιστο Δίκτυο της Ευρώπης!
H A&D Productions συνεργάζεται με την Rackspace, και  βγαίνει στο Internet με ικανότητα μετάδοσης 460 gigabytes ανά sec (Gbps), σε όλο τον κόσμο μέσω οπτικών ινών, ενσωματώνοντας τεχνολογίες όπως Dense Wave Division Multiplexing (DWDM) και Asynchronous Transfer Mode (ATM).

Δείτε περισσότερα για το Zero-Downtime Network™ της Rackspace εδώ!

Είμαστε πραγματικά μία από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο που μπορούν να σας παρέχουν τέτοιες επιδόσεις, εργαλεία διαχείρισης και τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου!

Σταθερά Υψηλή Ποιότητα υπηρεσιών και κορυφαίο Backup
Πάντα σταθεροί στις κορυφαίες ποιοτικά επιλογές, οι servers μας είναι DELL PowerEdge 2950 με ταχύτατους επεξεργαστές Intel Xeon και 8GB RAM με λειτουργικό Linux. Το Linux αποτελεί το Νο1. της αγοράς servers, και αναμένετε ποσοστό αύξησης στο 35,7% της αγοράς μέσα στο 2011 σύμφωνα με το IDC. Ο web server Apache είναι ο No1 server, κρατώντας 54.68% της αγοράς, σύμφωνα με το Netcraft.

Το data center στο οποίο στεγάζονται οι servers μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας, standby servers, UPS, όλα αυτά σε ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον. Οι servers παρακολουθούνται και ελέγχονται στενά, 24/7 σε όλες τις διόδους και στην υποψία οποιασδήποτε δυσλειτουργίας, σπεύδουν επί τόπου τεχνικοί για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Συνήθης τακτική των Ελλήνων hosting providers είναι να γεμίζουν τους servers τους με χιλιάδες websites (προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους) τα οποία όμως πολύ συχνά πέφτουν θύματα hackers με αποτέλεσμα εκατοντάδες πελάτες τους να υποφέρουν από χαμηλή διαθεσιμότητα και απώλεια email και παραγγελιών! Αυτό δεν ισχύει με την A&D Productions.

Τα Data backups αποθηκεύονται σε μηχανήματα εκτός του server και όχι σε άλλο drive του server όπως συνηθίζεται. Οι τεχνικοί του Managed backup της Rackspace είναι διαθέσιμοι 24x7 για να κάνουν data restores μόλις τους το ζητήσουμε.

Τεχνική Υποστήριξη και Γρήγορη Εξυπηρέτηση Πελατών
Τελικά αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε, πέρα από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι η νοοτροπία μας, η προσωπική επαφή μας με όλους εσάς που δίνει ΓΡΗΓΟΡΑ λύσεις σε ότι σας απασχολεί αλλά και το ΗΘΟΣ μας!

Είμαστε Experts στον τομέα μας!
Η εξυπηρέτηση και η προσωπική τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουμε, δίνουν τη μέγιστη αξία στα χρήματα που επενδύετε στην A&D Productions αλλά και θεσπίζουν μια σχέση εμπιστοσύνης. ΔΕΝ κάνουμε part-time αυτή τη δουλειά και δεν ήμαστε πχ πρώην νοσηλευτές που αποφάσισαν ξαφνικά να ασχοληθούν με το Internet!

Μαζί μας έχετε τον δικό σας άνθρωπο υπεύθυνο για το λογαριασμό σας με τον οποίο θα είστε σε επαφή όταν τον χρειαστείτε μέσω τηλεφώνου, e-mail ή chat.

Δείχνουμε σεβασμό στην ανάγκη σας για άμεση και διεξοδική εξυπηρέτηση και γι΄αυτό μας έχουν προτιμήσει πολυάριθμοι πελάτες που άλλαξαν εταιρία όταν πληροφορήθηκαν για την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο web hosting! Μην κουράζεστε άλλο στην αναζήτηση ενός αξιόπιστου web host, η λύση που ψάχνατε είμαστε εμείς!!

Ασφάλεια - Αναβαθμίσεις - Καινοτομίεςplesk
Κάνουμε συχνότατες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις τόσο σε επίπεδο Λειτουργικού των servers μας (Linux OS, Windows, kernels, Virtuozzo) όσο και στις web υπηρεσίες που τρέχουν στους servers της (Plesk control panel, php, mysql, asp.net, apache κλπ).
Ξεχωρίζουμε για τα μέτρα που έχουμε λάβει για την ασφάλεια των δεδομένων σας: εγκατάσταση και επικαιροποίηση πολλών επιπέδων ασφαλείας (hardware και software firewall, λογισμικά πρόληψης και αποτροπής μη-εξουσιοδοτημένης εισόδου και εκτέλεσης κακόβουλου λογισμικού) με χρήση προηγμένων πακέτων λογισμικού, σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες προστασίας web servers στον κόσμο.

Κρατάμε το ενδιαφέρον των πελατών μας πάντα ζωντανό με τα καινούρια εργαλεία διαχείρισης στο Control Panel που παρέχουμε, τις αναβαθμίσεις και τις νέες υπηρεσίες μας. Έχοντας την πρωτιά της ONLINE ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ domain names σε .GR και σε δεκάδες άλλες καταλήξεις, στην ανάπτυξη της πιο δημοφιλούς Ελληνικής e-commerce λύσης, στην παροχή του HSPC, PLESK 10.04 και VPS σε συνεργασία με την Κορυφαία εταιρία managed dedicated servers, την Rackspace, κινήσεις που φυσικά έχουν αντιγραφεί από διάφορους ανταγωνιστές μας.

Οικολογική συνείδηση!
Το Datacenter της Rackspace.co.uk στο οποίο φιλοξενούνται οι servers μας, χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και για κάθε νέο server μας, φυτεύεται ένα δέντρο στο Pembrokeshire της Ουαλίας για να αντισταθμιστεί έτσι η εκπομπή ρύπων σε συνεργασία με την International Tree Foundation!

mauve but Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η blank
spacer

Προς ενημέρωση όλων των πελατών μας αλλά και των επισκεπτών της σελίδας μας και την αποφυγή ατυχών επιλογών στο Internet:

1. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη εγκατάστασης, επανασύνδεσης (αν καθυστερήσετε την πληρωμή σας) κλπ, ούτε αναληθείς προσφορές τύπου "μόνο για αυτό το μήνα", οι τιμές μας είναι σταθερές τα τελευταία 5 χρόνια και περιέχουν το ΦΠΑ 21% για να ξέρετε τι πληρώνετε στην πραγματικότητα!

2. Το Plesk 10.04 Control Panel που παρέχουμε είναι πλήρως ενσωματωμένο στο δικό σας domain και ΟΧΙ σε επισφαλές, εξωτερικό domain, παρέχει ασύγκριτη σταθερότητα και ασφάλεια (σε αντίθεση με απομιμήσεις του που μπορεί να συναντήσετε στο Internet) και είναι άμεσα προσβάσιμο για την εύκολη διαχείριση του site σας, 24/24! Έχει διακριθεί παγκοσμίως για τα εργαλεία που παρέχει σε χιλιάδες webmasters σε όλο τον κόσμο!

3. Τα domain names .com, .net, .org, .info κατοχυρώνονται στα στοιχεία τους on-line από τους ίδιους τους πελάτες μαςκαι όχι στα δικά μας στοιχεία όπως έχει παρατηρηθεί από άλλους Παρόχους. Έχουμε δεχτεί παράπονα από πελάτες οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να τους επιτραπεί να μεταφέρουν το domain name τους σε άλλη εταιρία ή απλά για να επανενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους!

4. Είμαστε ο καταχωρητής στον οποίο μπορείτε να υπολογίζετε και να επικοινωνήσετε μαζί του καθημερινά! Η online κατοχύρωση Ονομάτων Χώρου σε .GR που παρέχουμε, απλοποιεί τις διαδικασίες και εξασφαλίζει ότι το όνομα που θέλετε, θα κατοχυρωθεί από εσάς! Παραγγείλετε τώρα το domain σας πρίν το προλάβει κάποιος άλλος!