Οι καινοτομίες μας Εκτύπωση

2010

Toν Μάιο του 2010, τα νέα πακέτα VPS hosting είναι γεγονός, με χαρακτηριστικά που βρίσκονται μόνο στην dnHost! Οι ταχύτεροι Virtuozzo servers, με Plesk 9, Postfix mail server, APF & BFD και Polarwall firewall, αναβαθμισμένη μνήμη και πολλά αχτύπητα χαρακτηριστικά!

2009

Ενεργοποιεί την υπηρεσία Domain Resellers API για κατοχύρωση domain names μέσα από sites μεταπωλητών και συνεργατών της.

Την ίδια χρονιά, η αξιοπιστία και η παρεχόμενη ασφάλεια στις υπηρεσίες Web Hosting και VPS Hosting μας, φτάνει στο απώγειο της, μιας κι έχει εξασφαλίσει:

Πανίσχυρους νέους server (που ανανεώνονται ως μηχανήματα κάθε μόλις 2 χρόνια)
Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις σε όλα της τα λογισμικά
Tο καλύτερο και γρηγορότερο Δίκτυο Συνδέσεων στην Ευρώπη
Δικούς της Μηχανικούς και Διαχειριστές Δικτύου κι Υποδομών

2008

Στις αρχές του 2008, διατέθηκε η νέα έκδοσης του e-commerce συστήματος της, του eComShop με νέο περιβάλλον διαχείρισης και μοναδικές νέες δυνατότητες!

2007

Θέτει στην αγορά την παροχή web hosting σε Windows Servers πάντα σε συνεργασία με την Rackspace και κορυφαία εταιρία Διαχείρισης και Διασφάλισης Windows servers με Plesk control panel.

2006

Ξεκινάει τη συνεργασία με την κορυφαία εταιρία παροχής managed web servers, την Rackspace και μεταφέρει εκεί την υπάρχουσα υποδομή της, επίσης συνεργάζεται με την Enom για την παροχή κατοχυρώσεων σε διεθνείς καταλήξεις (.com, .biz, .nl, .it κλπ)!


Την ίδια χρονιά αρχίζει τη συνεργασία της με κορυφαία εταιρία στον χώρο του Internet security, παρέχοντας έτσι απαράμιλλη σταθερότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες Shared και VPS web hosting.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία σημειώνει μεγάλη πρόοδο σε επίπεδο δικτύου πελατών-μεταπωλητών, παρεχομένων υπηρεσιών και οικονομικών μεγεθών, ανέπτυξε το μεγαλύτερο δίκτυο Μεταπωλητών web hosting στην Ελλάδα.

2005

Καινοτόμησε ακόμη μια φορά εισάγοντας, την τεχνολογία Virtuozzo για την παροχή Virtual Private Servers και το PBAS της Parallels, την απόλυτη λύση για μεταπωλητές web hosting, ανοίγοντας το δρόμο για τη Νέα Εποχή στο web hosting.

 

2004

Γίνεται Επίσημος Καταχωρητής Ονομάτων Χώρου στο επίπεδο .GR και ο Πρώτος Καταχωρητής που έδωσε την δυνατότητα online κατοχύρωσης .gr domain names μέσω internet.

Καθιέρωσε την αποστολή συχνών ενημερωτικών email προς τους πελάτες της (newsletter για web hosting και domain names) με σκοπό τη συνειδητοποίηση του κοινού σε θέματα ασφάλειας και παρέχοντας συμβουλές και λύσεις για πιο ασφαλείς ιστοσελίδες, συγγραφή κώδικα, φόρμες επικοινωνίας κλπ.