Κατασκευή ιστοσελίδων PDF Εκτύπωση E-mail

Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδων Web Site


Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες σας αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα μέσω internet. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα μέσο διαφήμισης με ελάχιστο κόστος, που στις μέρες μας είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση για την προβολή των υπηρεσιών της καθώς και των προϊόντων της, σε όλο τον κόσμο 365 ημέρες τον χρόνο!

Κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε.. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα! Αναλυτικότερα, σελίδα μπορεί να έχετε, θα εμφανιστεί όμως σε καλή θέση σε μια αναζήτηση ενός υποψήφιου πελάτη σας στο google για παράδειγμα?


Στην A&D Productions, αυτό είναι ο κυριότερος παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη μας κατά την κατασκευή σελίδων στο internet από το 2000! Να γίνει η κατασκευή ιστοσελίδων, έτσι ώστε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, να σας βρίσκουν υποψήφιοι πελάτες σας μέσω της ιστοσελίδας σας μέσω αναζήτησης και όχι να έχετε μια σελίδα που την δείχνετε απλά σε υπάρχοντες πελάτες σας.


Υπάρχουν αρκετοί πελάτες μας που ήρθαν σε εμάς, ενώ είχαν είδη σελίδα, που όμως δεν εμφανιζόταν πουθενά, σε καμία μηχανή αναζήτησης και ενώ είχαν ξοδέψει μια περιουσία σε δήθεν επαγγελματίες!


Αναλαμβάνουμε κατασκευή σελίδων με λειτουργικότητα, καλαισθησία, επιτυγχάνοντας παράλληλα καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης, ενώ παρέχουμε ότι απαιτείται για την κατασκευή της σελίδας σας σε υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων και κατοχύρωσης domain σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που λειτουργούν ως μεταπωλητές στις παραπάνω υπηρεσίες, ανεβάζοντας το κόστος της κατασκευής σελίδων και φυσικά χωρίς την ανάλογη υποστήριξη.


Στις μέρες μας, εν μέσω "κρίσης", η επιχείρηση σας έχει απόλυτη ανάγκη την κατασκευή σελίδας σε συνεργασία μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που να έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας φέρει νέους πελάτες με κατασκευή ιστοσελίδας : Κατασκευή ιστοσελίδας σχεδιασμένη για να αυξήσει τις πωλήσεις σας, να σας φέρει νέους πελάτες, με ελάχιστο κόστος, προσαρμοσμένο στους δύσκολους καιρούς που περνά η Ελληνική Αγορά.

Στην A&D Productions χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σελίδων όπως: Flash για την δημιουργία δυναμικών γραφικών (Intractive Animations), JAVA Applets & JavaScript, Cascade Style Sheet (CSS) για την σχεδίαση του interface, HTML και DHTML για την δημιουργία των στατικών σελίδων,PHP & MySQL για την δημιουργία των δυναμικών σελίδων.

Αναλυτικότερα στην κατασκευή σελίδων , αναπτύσσουμε δυναμικές ιστοσελίδες (CMS) που καλύπτουν τις ανάγκες των περισσοτέρων επιχειρήσεων, που επιθυμούν μια εντυπωσιακή και λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με δυναμική αλλαγή περιεχομένου μέσω μιας σελίδας "Administrator" με φιλικό περιβάλλον, εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε κώδικα και χωρίς τη δική μας μεσολάβηση. Έτσι έχετε μια μια ιστοσελίδα που μπορείτε να ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα προσθέτοντας πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες κλπ.


Μια άλλη κατηγορία κατασκευής σελίδων είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (E-Shop): Πρόκειται για κατασκευή σελίδας ηλεκτρονικών πωλήσεων (κατάστημα on-line) με τεράστια περιθώρια κέρδους καθώς τα λειτουργικά του έξοδα είναι πολύ λιγότερα από ένα κανονικό κατάστημα. Ενσωματώνει σύστημα αποθήκης, τιμολόγησης, πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας κλπ.
Στην Ελλάδα αυτή η κατηγορία γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την διάδοση της ευρυζωνικότητας καθώς και της ¨κρήσης¨ και στο μέλλον θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και στην χώρα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή σελίδας, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop.

Δείτε δουλειές (portfolio) που έχουμε είδη ολοκληρώσει σχετικά με κατασκευή σελίδας

 

 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #b487c5 #af8cb4 #3ac3c6